kefas Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Usterka usunięta jestem bezczelnie z siebie zadowolony 8) Zapodałem sobie Ballantines'a, a co należy mi się. To jest mój pierwszy Deck który sam (no, z waszą pomocą) rozebrałem i złożyłem (niejednokrotnie ) Magnetofon przewija w przód i w tył odtwarza, nagrywa (nawet nieźle ) odczytuje prawidłowo kasety. Pozostało tylko i Aż ustawienie prawidłowe toru. I tu znowu problem. Nigdy tego nie robiłem. A problem ewidentnie jest, kasety na nim nagrane i odtwarzane na Sony TC-K 770ES brzmią słabo. Nagrane na 770ES i odtworzone na 670 też słabo. Myślę, że jak Sherlock zrobi ten przyrząd, zrobi tutorial a ja będę potrafił się nim posługiwać to może to będzie kolejny mój pierwszy raz. I mam nadzieję, że tak udany jak ten który właśnie ukończyłem
Admin sherlock Opublikowano 28 Października 2017 Admin Opublikowano 28 Października 2017 Jeżeli nie grzebałeś w głowicach 770'tki to możesz potraktować ją jako "wzorcową" i do niej ustawić 620'tkę. Domniemywam, że głownie problem tkwi w rożnych skosach.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.