siwy Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Czy miał ktoś z Was do czynienia w wyrobami tej firmy, a szczególnie z tym modelem i podobnymi. Konstrukcja dwuipółdrożna zamknięta.
ArturP Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Jak chodzi o wyroby, to parę żelazek i golarek tej firmy już wykorzystałem. A poważniej to używałem przez jakiś bardzo krótki czas DSS930 ze sterownikiem DSC950. Sterownik mnie się ostał, a kolumny poszły do ludzi. Nic nadzwyczajnego, choć system zachwalany przez niektórych. Wspomnianych kolumn słuchałem, lecz w domu nie miałem. Dźwięk dość duży, ale raczej przytłaczający. W systemie, w którym się chciały popisać, trzeba było schodzić basem do -4dB, żeby było cokolwiek poza basami słychać. Średnie i wysokie też nie powalały. Może jakby je uaktywnić, jakimiś wzmacniaczami, to coś by pokazały, ale nikt z moich znajomych tego nie robił. FB820 Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
siwy Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Opublikowano 4 Listopada 2017 Miałem okazję posłuchać ich na klonie końcówki accuphase 405 jeśli dobrze pamiętam i powiem że dźwięk był bardzo zadowalający. Wychodzi na to że potrzebują mocnego źródła, żeby z nich wydobyć dźwięk.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.