siwy Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Miałem go kilka lat, naprawdę dobrze grający gramofon z piękną przestrzenią i dynamiką, przez niektórych okrzyknięty jako HI-END, może i tak ? Ciężki i dosyć skomplikowany konstrukcyjnie. Teraz cieszy kogoś innego, a ja szukam następcy, ciekawość innego brzmienia ? 1 1
anxi Postat Noiembrie 12, 2017 Postat Noiembrie 12, 2017 Bardzo fajny gramofon z bezpośrednim napędem
siwy Postat Noiembrie 10, 2018 Autor Postat Noiembrie 10, 2018 No i znowu zagościł u mnie ten gramofon, tym razem z inną wkładką Shure M75D, igła zastępcza z polskiego sklepu, oraz klapą, jakiej wcześniej nie widziałem, składana z trzech części, niestety uszkodzona, ale ma być naprawiona w 100%. Gra jak to Dual, można powiedzieć, analogowo z piękną przestrzenią i bardzo ładną srednicą, ten gramofon naprawdę nie jest przereklamowany, dostałem go do posłuchania, no i może zostanie na stałe, ale potrzebuje jeszcze ostatecznego dopieszczenia tzn ostatecznej regulacji, na razie mam go sobie posłuchać i ocenić, oj no i mam zagwostkę bo jeszcze będzie Thorens TD 318 i dopiero podejmę decyzję, problemem przyszłościowo może być dostępność części, między innymi żarówka stroboskowa obrotów, już teraz jest to kłopot, a miałem w zapasie z poprzednikiem eh i oddałem. Ogólnie stan gramofonu bardzo ładny i zadbany, po gruntownym przeglądzie Ot i mam dylemat 4
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum