G.Moderator justified Opublikowano 19 Listopada 2017 G.Moderator Opublikowano 19 Listopada 2017 Technics RS-B605 Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: electronic control DC Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro, DBX Frequency Response: 20Hz to 19kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 92dB (DBX) Wow and Flutter: 0.06% Input: 60mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.4V (line) Dimensions: 430 x 114.5 x 287mm Weight: 4.3kg żródło:hifiengine.com Tu powstanie (do końca tygodnia) opis rs-b605 na podstawie moich doświadczeń z tym deckiem. To mój drugi deck. Chwilowo wrzucam kilka fotek. Opiszę je niebawem i zmienię nazwy. Robię to na raty ponieważ: 1. Czas 2. Tak jest wygodniej 3. Admin poradził aby się nie spieszyć (oczywiście chodziło o to aby nie wrzucać fotek na raz) Dodam, że deck jest świetny i warto w niego zainwestować. 1 2
artekk Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Wow, sreberko, widzi mi się taki
Admin sherlock Opublikowano 19 Listopada 2017 Admin Opublikowano 19 Listopada 2017 3. Admin poradził aby się nie spieszyć (oczywiście chodziło o to aby nie wrzucać fotek na raz) Bardziej miałem na myśli wrzucanie fotek pojedynczo a nie za jednym zamachem przy tworzeniu wiadomości. Jest ograniczony czas na edycję postu. Jutro pierwszy post nie będzie dla Ciebie edytowalny. Upload załączników, gdy ktoś nie ma jeszcze wyczucia, lepiej wykonywać poprzez wysyłanie jednego czy dwóch załączników. To rodzi mniej "niespodzianek". Oczywiście nie trzeba też ładować w pierwszy post całej wiedzy jaką posiada się na temat prezentowanego decka. Raz, że może powstać długi i ciężki do strawienia "kloc", dwa że możemy stopniowo przekazywać swoją wiedzę i temat "ciągle się kręci". Wow, sreberko, widzi mi się taki No fakt: późniejsze Technicsy kojarzą się mi głównie z czernią, czasem ze złotem. Srebrny to rzadko spotykany okaz.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.