flyingcircus Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Sony SEQ-711 Stereo Graphic Equaliser (1994) http://audioidiots.com/afbeelding.groot.php?itemID=6226 Specifications: Input Sensitivity: 245mV Output Level: 245mV Frequency response: 20Hz to 50kHz Signal to Noise Ratio: 100dB Total harmonic distortion: 0.01% Control Range: ± 10dB Frequency Bands: 63, 160, 400, 1K, 2.5K, 6.3K, 16KHz Dimensions: 430 x 95 x 265mm Weight: 3.2kg Taki tam niezbędnik do starszych maszyn, które potrzebują malutkiej korekcji.
Admin sherlock Opublikowano 29 Grudnia 2017 Admin Opublikowano 29 Grudnia 2017 Nie wiem czy to dobrze czy też źle, jednakże nie mam ani jednego korektora graficznego.Nawet słuchając starych nagrań na starych maszynach nie czuję zbytnio potrzeby coś korygować. P.S. Ta fotka od audioidiotów ładuje się potwornie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo.
flyingcircus Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 Poprawiłem fotke. no widzisz sherlock, ja czasem używam, bo mam taką potrzebę, to takie podejście indywidualne.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.