Admin sherlock Opublikowano 2 Lutego 2018 Admin Opublikowano 2 Lutego 2018 JVC TD-R611 Trafił się zupełnie przypadkiem. W zasadzie kupiłem tylko dla jednego elementu, który jest mi potrzebny. Jednakże zobaczymy co potrafi. Dane techniczne: Type: auto reverse, 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan, 1 x mechanism Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 15Hz to 19kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 58dB Wow and Flutter: 0.05% Total Harmonic Distortion: 1.0% Input: 80mV (line) Output: 0.3V (line) Dimensions: 435 x 132 x 336mm Weight: 6.8kg Year: 1989 1 1
audiotone Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Te "Dzejwisy" z tamtych lat bardzo mnie się podobają. Maja to coś w sobie, wygląd i budowa bez żadnych zastrzeżeń. Jak tylko się uporasz Andrzeju z słuchaniem , to będziesz przekładać ten wyświetlacz do 711-tki na pewno. Swoją droga nie dziwię się, taki był zresztą zamysł na początku.
Admin sherlock Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Admin Opublikowano 3 Lutego 2018 Wczoraj odpaliłem na moment i wszystkie funkcje działają bez zastrzeżeń. Deck w pełni funkcjonalny a wyświetlacz to pewnie dzisiaj przerzucę.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
Instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
1 reakcja
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.