Admin sherlock Opublikowano 14 Lutego 2018 Admin Opublikowano 14 Lutego 2018 JVC TD-R452 Dane techniczne: Type: 2-head, auto reverse Direct DRIVE deck single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan, 1 x mechanism, 1 x door Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 15Hz to 19kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 74dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.023% Total Harmonic Distortion: 0.7% Input: 80mV (line) Output: 0.3V (line) Dimensions: 435 x 133 x 333mm Weight: 5.5kg Zakupiłem kiedyś tego rewersiaka z nudów. Dałem mniej więcej tyle co czteropak. W środku mały dramat, głównie w mechanizmie. Połamane mocowania osi szpulek. Ogólnie to bardzo dziwnie rozwiązano tam mocowanie osi. Sądzę, że konstruktorzy nie przyłożyli uwagi do długiej i bezawaryjnej pracy tego mechanizmu. Chyba zakładali uruchamianie "od święta" albo krótki okres używania decka.
Admin sherlock Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Admin Opublikowano 14 Lutego 2018 W środku skromnie. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Admin sherlock Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Admin Opublikowano 14 Lutego 2018 Fotki mechanizmu. Mam gdzieś zdjęcia tej płytki. Zresztą wklejałem jej zdjęcie w wątku z TD-V1010 to zaraz podam linka. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.