Admin sherlock Postat Ianuarie 8, 2018 Admin Postat Ianuarie 8, 2018 Kenwood KX-1100HX Dane techniczne: Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 20Hz to 22kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 75dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.025% Dimensions: 440 x 109 x 322mm Weight: 6.2kg Finish: black Year: 1988
JaKub Postat Februarie 18, 2018 Postat Februarie 18, 2018 Świetny magnetofon, ale dość delikatny... Ze swoim miałem trochę przejść, poczynając od problemów z prowadzeniem taśmy (wina naciągu), później wyłamany zawias kieszeni z lewej strony (sprężyna jest tylko po tej stronie i cala siła przenosi się na ten zawias, co moim zdaniem jest błędem producenta, bo po prawej stronie jest wyraźnie przygotowane miejsce na sprężynę), problemy z klawiszami, które ktoś chyba ostro wymęczył, bo same mikroprzyciski nawet wymieniłem na nowe i są O.K; ale klawisze to tragedia - ktoś chyba dużo stopował, przewijał itd Na sam koniec jeszcze uszkodził się klawisz "eject" i wyskakuje przy zamykaniu kieszeni... Oczywiście ma też swoje plusy. Dźwiękowo niczego sobie, pełna, manualna kalibracja taśmy, dwa wyświetlacze i pionowe wskaźniki - miło popatrzeć 1
Admin sherlock Postat Februarie 18, 2018 Autor Admin Postat Februarie 18, 2018 Zobacz Jakubie jak ja naprawiłem taki ułamany bolec w kieszeni Kenwood'a : http://forum.stereo-hifi.com/index.php/topic,75.msg4727.html#msg4727
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
Instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
1 reacție
Mergi la acest postare
Postat de sherlock,
Instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum