Lu_Po Postat Martie 10, 2018 Postat Martie 10, 2018 Witam. Mam do zaoferowania decka Kenwood KX-440HX. Jest z nim kilka problemów: -na początku taśmy dźwięk jest przytłumiony, po naciśnięciu "Stop" i "Play" przez sekundę słychać jak gra w miarę czysto, a potem "zamula" -przy odtwarzaniu w głośnikach słychać pisk, jakby tarcie, nie wiem jak to określić (słychać na nagraniu które wrzucam poniżej) -widoczne uszkodzenia -luźne paski Poza tym normalnie odtwarza, przewija, nagrywa. Kupiłem go kiedyś za symboliczne pieniądze i jakoś tam działał. Ostatnio zaczęły się większe problemy, więc nie będzie mi potrzebny, bo ekspertem od mechaniki magnetofonu niestety nie jestem i nie opłaca mi się zbytnio inwestowanie w ten sprzęt. Może się przyda komuś na części. Tutaj link do zdjęć i zgranego fragmentu audio: https://drive.google.com/drive/folders/1M0QN8eWQRhMX2IN16H4IHqpWc5paNYAt Oddam w dobre ręce za symboliczną kwotę. Może ktoś ma jakieś niepotrzebne kasety z muzyką na wymianę do zaoferowania, to też się dogadamy. Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o oferty na priv. Pozdrawiam.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum