Upiorek Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Panowie TCK-555ESL, TC-K 730ES czy TC-K 666ES ? Jako że zastanawiam się nad zakupem jakiegoś lepsiejszego Sony, stąd moje pytanie co kupić? żadnym z nich się nie bawiłem, żadnego nie widziałem na żywo ani nie słuchałem Który ma najlepsze walory akustyczne, który obsługę, który mechanicznie najlepszy. Zbieram wszystkie info które pomoże mi wybrać Pozdrawiam
Admin sherlock Opublikowano 2 Lipca 2017 Admin Opublikowano 2 Lipca 2017 Akustycznie 555, wizualnie 730, a konstrukcyjnie 666. To tylko moja osobista opinia i preferencje. Kup wszystkie
Upiorek Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 dzieki za info w większości potwiedziło to moje zasłyszane i przeczytane opinie ale czekam na więcej opinii Nano i Audiotone powinni coś skrobnąć bo oni przewalili troszkę Sony A wszystkie bym chciał ale na razie nie mogę sobie pozwolić Zbieram na Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto lub Alpine AL-85
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.