nano Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 foto by allegro.pl SONY TC-K81 no jak zawsze wpadl w rece wziolem, stan byl tak idelany ze szok akustyka : no panowie jakby to powiedziec i go nie reklamowac za bardzo kuz ..nie mozna jest na serio genialny. powiem tak mam rozne sony tc k ... 950 .... itp itd ale kasety nagran na tym decku mozna od razu wyslyszec na innych bas bardziej silniej dosc mocno nagrany z tupnieciem wiolonczela ciegne sie z 1 sekunde dluzej w pokoju 1
nano Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 przy nim nic nie musialem robic tyle lat szok, nasmarowalem troche, odmagnetyzowalem glowice , rolki woda z mydlem przemylem gotowe i go pieknie, w miedzyczasie zdobylem do niego pilota na kabel piekna sprawa Cytat Ja poproszę o zdjęcie frontu w całości. Najlepiej w jakiejś ładnej gablocie. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Admin sherlock Opublikowano 2 Lipca 2017 Admin Opublikowano 2 Lipca 2017 Ja poproszę o zdjęcie frontu w całości. Najlepiej w jakiejś ładnej gablocie.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.