artart Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 SONY TC-K700ES Dane techniczne : Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record, 1 x playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 20Hz to 20kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 73dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.025% Total Harmonic Distortion: 0.8% Input: 77.5mV (line) Output: 0.44V (line) Dimensions: 430 x 125 x 350mm Weight: 8.4kg Stereo Cassette Deck (1987-88) Jeżeli chodzi o brzmienie - dla mnie gra bardzo dobrze. Jest dynamika - gra to wszystko bardzo "żywo", szczegółowo. Bas jest konkretny (ale zupełnie inny niż np. w 750ES) ale też fajna średnica, góra nie jest jakaś przygaszona. Przy odtwarzaniu coś tam od siebie dodaje - ale ja właśnie tej dodatkowej "nuty" szukam w decka'ch a nie kopii 1 do 1. A to co 700ES dodaje - akurat mi odpowiada I trochę zdjęć innego typu dla tych co lubią Głowicę słabo udało się "złapać" - przy okazji coś jeszcze pokombinuję. 1 1
audiotone Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 O teraz to ładnie wygląda taki pierwszy post . Arturze gratuluje porządnego magnetofonu.
Admin sherlock Opublikowano 29 Marca 2018 Admin Opublikowano 29 Marca 2018 Tez mam 700ES. Jakiś czas temu była 730'tka ale zapomniałem o niej zupełnie i niedrogo poszła Choruję na taki z centralną kieszenią i z boczkami obowiązkowo. W nawale zajęć coraz częściej zdarza się, że całkowicie zapominam o aukcjach mnie interesujących.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez czarek123,
user manual / instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.