nano Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Pioneer CT-757 Dane techniczne Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan, 1 x assist Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 15Hz to 22kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 79dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.024% Total Harmonic Distortion: 0.6% Input: 60mV (line) Output: 0.3V (line) Dimensions: 420 x 134.5 x 370mm Weight: 7.3kg Year: 1990 źródło hifiengine.com udalo mi sie kiedys zdobyc pare tych pioneerow :-) stan zewnetrzny byl idealny czyli wziolem
Admin sherlock Opublikowano 3 Lipca 2017 Admin Opublikowano 3 Lipca 2017 Prezentacja na portalu: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
mops Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 W zasadzie lubię go.Gra ładnie.Moim zdaniem ma wysuniętą średnicę.Fajny cichy mechanizm. Irytuje mnie, że po kalibracji nie cofa do zera. Dość upierdliwe to jest. Miałem ich kilka, ale ten zostaje.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.