audiotone Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Miałem NAD 3020 ale niestety z urwanym kawałeczkiem przodu.... i wiem jak może zagrać.... A teraz mojego byłego 3020 użytkuje Jakub . Poniżej zdjęcia mojego 3020 z samego początku : I grało to wręcz spektakularnie ;D .
Upiorek Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Wojtku, gra Nada 3020 nie powinna Ciebie dziwić. Wszakże to jeden z najlepszych wzmacniaczy w historii. Uhonorowany wieloma nagrodami i wyróżnieniami, można by rzec legenda. Jeden gość z innego portalu przerabia te wzmacniacze, bo ponoć mają rezerwy i po przeróbce przedwzmacniacza graja jeszcze lepiej Ale wedle jego słów, ponoć 320 jest jeszcze lepszy, po małym "tjuningu"
nano Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 3020 mialem kiedys ale nie pasowaly mi te przyciski, w porownaniu z 320 wydaje mi sie ze 3020 byl troszeczku lepszy, ale weisz to tyle lat bylo i moje pomieszczenie akustyczne tez sie zmienilo ale powiedzmy ze na dzis powiem ze 3020 dla mnie zostal zwyciezca
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.