audiotone Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 KENWOOD FL-180 Jakiś czas temu zauważyłem dziwną sprawę otóż identyczny miernik widziałem w internetach i wydało mi się troszkę dziwne że w moim tuż poniżej ustroju pomiarowego jest taka szczelina i widać kable itp. Kenwood by sobie pozwolił na taką niedoróbkę, na początku myślałem że tak ma być. Ale coś mnie tknęło niedawno i zobaczyłem że w innych modelach takiej szczeliny niema. Było tylko pytanie czy uda się to przywrócić do stanu pierwotnego i kiedy. Dziś nadszedł ten dzień i rozebrałem miernik by dokonać korekty ustawienia ustroju pomiarowego. Przy okazji dokonałem kilku zdjęć . Sądziłem że w środku jest mniej skomplikowany . Tak wyglądał na początku tzn. taki kupiłem od pana skośno-okiego z Chin . A teraz sesja rozbierana : od góry: od dołu: I tył : I sam ustrój : I po poprawnym ustawieniu : Operacja zakończona sukcesem , teraz choć wygląda jakoś normalnie .
Admin sherlock Opublikowano 22 Października 2017 Admin Opublikowano 22 Października 2017 Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
audiotone Opublikowano 22 Października 2017 Autor Opublikowano 22 Października 2017 A tutaj mamy opis i instrukcję obsługi : Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.