Admin sherlock Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Admin Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Technics RS-B78R Dane techniczne: Type: auto reverse, 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x capstan, 1 x reel, 1 x mech Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, DBX Frequency Response: 20Hz to 20kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 92dB (DBX) Wow and Flutter: 0.045% Input: 60mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.7V (line) Dimensions: 430 x 98 x 273mm Weight: 5.3kg Finish: black, silver Year: 1984 źródło:hifiengine.com Przypadkiem kupiłem. Stan techniczny: "tradycyjny", czyli uszkodzony. W środku sporo kurzu, widocznie bardzo długo stal nieużywany. 2
audiotone Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 78R ma bardzo ładne wskaźniki, nie spotykane nigdzie indziej w takiej wersji i takiej kolorystyce.. Gratuluje Andrzeju przypadkowych łowów .
Admin sherlock Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Admin Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Nie ma czego gratulować. Stan zewnętrzny pozostawia dużo do życzenia. Po włączeniu wyświetlacz wprawdzie świeci, ale silnik wyraźnie słychać jak "warczy". Główne funkcje nie działają, inne i owszem. W środku było jak pisałem sporo brudu. Tu zdjęcie jeszcze zanim przedmuchałem sprężonym powietrzem. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.