kefas Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Sony TC-WR770 Trochę danych Type: auto reverse, double compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8, 9.5 cm/s Heads: 2 x record/playback, 2 x erase Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 30Hz to 18kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 73dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.09% Total Harmonic Distortion: 1.0% Input: 77.5mV (line) Output: 0.32V (line) Dimensions: 430 x 135 x 355mm Weight: 6.3kg Year: 1991 1
audiotone Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Piotrze wielkość kolejnych zdjęć to 150 pix. Już zmniejszyłem. Link do nowego opisu :
Admin sherlock Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Admin Opublikowano 26 Kwietnia 2018 1 minutę temu, audiotone napisał: Już zmniejszyłem Wydawało mi się, że wcześniej ja zmniejszałem Musieliśmy edytować jednocześnie. Nie wiem czy ze zmęczenia słabo widzę, ale wydaje mi się iż sa mało ostre. Przydałyby się też zdjęcia głowic.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.