nano Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Pioneer CT-737 Dane techniczne (z hifiengine.com): Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan, 1 x aux Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 20Hz to 21kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 77dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.028% Total Harmonic Distortion: 0.6% Input: 58mV (line) Output: 0.3V (line) Dimensions: 420 x 133.5 x 372mm Weight: 7.3kg kiedys zdobylem i zachcialo mi sie fajne fotki zrobic flaki pozniej oki zazanczam ja go juz nie mam ! ale kupe fotek jest musze tylko posegregowac a to nie moja silna strona jak wiecie mylse ze jak ktos nowy zerknie na te fotki to od razu bedzie chcial taki miec akustyka decka to bardzo porzadny deck ma bardzo dobry dzwiek nieklopotliwy machanizm ( oponka ale to drobiazg ) kiedys pokaze duzo wiecej fotek jak ktos nie wie to ja nie lubie pioneerow i nie bede sie na ich temat wypowiadac zbyt wiele np widac na fotce ze ma jeden walek za co niektorzy go chwala czyli nie ma klopotow z mechanizmem chwytania tasmy itp w 3 head pioneera lewy walek jest bez srubek i konczy sie czesto naprawa katklizmem chwytanie tasmy dlatego niektorzy nienawidza 3head pioneer ale to tak na marginesie
Admin sherlock Opublikowano 2 Lipca 2017 Admin Opublikowano 2 Lipca 2017 On 2.07.2017 at 4:01 PM, nano said: jak ktos nie wie to ja nie lubie pioneerow i nie bede sie na ich temat wypowiadac zbyt wiele Nienawidzę Pioneerów - kupić takiego to się mi w głowie nie mieści a przyznam bez bicia - mam ich w domu pewnie ze trzydzieści
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.