nano Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Sony TC-K730ES Dane techniczne (za hifiengine.com): Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x capstan, 1 x reel Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 20Hz to 21kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 73dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.04% Total Harmonic Distortion: 0.8% Input: 77.5mV (line) Output: 0.44V (line) Dimensions: 470 x 125 x 350mm Weight: 9.5kg Year: 1989 Przygarnąłem. Wszystko działa jak należy. Jeszcze nie był otwierany :-) Słucham muzy i stwierdzam, że deck brzmi świetnie. Nie ma generatora sygnału testowego co niby nie jest za fajnie. Sęk w tym, że on go nie potrzebuje bo nagrywa super, basowo ale nie jak germański deck z tego okresu. Ma wyśmienitą przestrzeń co może się bardzo podobać. Wiernie nagrywa nic nie koloryzując. Co jest fajnie: ma sterowanie pilotem ! ( jedyna mi znana różnica do modelu 700ES ) Posiada bardzo dobra głowicę Laser-Amorphous - bardzo dobra głowica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin sherlock Opublikowano 3 Lipca 2017 Admin Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Link do artykułu na portalu : Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MamutDK Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Pewnie wsadzę kij w mrowisko, ale podoba mi się jego wygląd. Kontrowersyjna jest ta kieszeń na środku, ale mi to nie przeszkadza. Zwłaszcza, że jak piszesz, świetnie gra. Nic nie koloryzuje, za to 700ES według opinii kilku osób, dodaje "od siebie". Co z tego, skoro też gra genialnie, ale po prostu inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.