patelnia5 Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Fisher CR 5122 Przedstawiam wam mój pierwszy 3 głowicowy magnetofon Fisher CR 5122. Jest to moim zdaniem bardzo "przystojny" deck "all metal" Nie znam się na budowie więc się nie wypowiem. Jeśli chodzi o dźwięk to nagrane na innych magnetofonach kasety odtwarza bardzo dobrze . Z nagrywaniem miałem puki co problem bo raz że nie kasuje kompletnie starego materiału to mam wrażenie sybilantow. Cóż może to jeszcze brak doświadczenia z tym deckiem. Dźwięk jaki prezentuje . Przestrzenny bez podbijania skrajów pasma . Bas może nie mocarny ,za to zwarty ,taki jak lubię. Góra lekko słodkawa . Ogólnie moim zdaniem bardzo fajny japończyk z niesamowitymi podświetlonymi na zielono wycieraczkami . Posiadam go dosyć krótko więc będę dalej eksperymentował z nagrywaniem . 2 1
artekk Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Troszkę pomogłem, dzięki za prezentację. Miło, że piszesz o dźwięku.
patelnia5 Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Opublikowano 9 Maja 2018 Od razu to lepiej wyglada . Dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.