kefas Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 Kasety są nagrane w stanie bardzo dobrym. pudełka w stanie dobrym lub bardzo dobrym (niektóre mają delikatne pęknięcia ) cena 3zł/ sztuka + koszty wysyłki ( ale nie wiem jakie sa koszty bo nigdy takiego czegoś nie wysyłałem)
artekk Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 Napisałem PW w sprawie kaset. O ile jeszcze coś zostało
kefas Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Opublikowano 15 Maja 2018 Sprzedane 353 i CSII A tu następne. Cena ta sama z zastrzeżeniem o Basf Reference Maxima które mnie drożej kosztowały i tu cena 5zł/szt. W ilości jak na zdjęciu Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Trzeba doliczyć 15zł koszty wysyłki
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.