Admin sherlock Opublikowano 27 Maja 2018 Admin Opublikowano 27 Maja 2018 Aiwa AD-6350 Kupiło mi się kiedyś przypadkiem. Ma mały niedostatek w postaci braku przycisku włączenia, ale jakoś to dorobię. Zaskoczeniem w tak prostym decku jest wyprowadzona na zewnątrz regulacja biasu. Środek wygląda dość typowo jak we wszystkich prawie vintage'owych magnetofonach. Dolby stanowią dwie pionowe płytki umieszczone na płycie głównej. 3
audiotone Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 Ładna Aiwka pasowała by mi do wzmacniacza AA-8700 . Oboje mają identyczne hebelki i wyłącznik sieciowy.
Admin sherlock Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Admin Opublikowano 27 Maja 2018 Jak chcesz to ją Tobie wyślę. Założysz sobie gumki do licznika i będzie śmigać. Dawno nie odpalałem, ale z tego co pamiętam to sprawna. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.