Admin sherlock Opublikowano 8 Stycznia 2018 Admin Opublikowano 8 Stycznia 2018 Kenwood KX-1100HX Dane techniczne: Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 20Hz to 22kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 75dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.025% Dimensions: 440 x 109 x 322mm Weight: 6.2kg Finish: black Year: 1988
JaKub Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Świetny magnetofon, ale dość delikatny... Ze swoim miałem trochę przejść, poczynając od problemów z prowadzeniem taśmy (wina naciągu), później wyłamany zawias kieszeni z lewej strony (sprężyna jest tylko po tej stronie i cala siła przenosi się na ten zawias, co moim zdaniem jest błędem producenta, bo po prawej stronie jest wyraźnie przygotowane miejsce na sprężynę), problemy z klawiszami, które ktoś chyba ostro wymęczył, bo same mikroprzyciski nawet wymieniłem na nowe i są O.K; ale klawisze to tragedia - ktoś chyba dużo stopował, przewijał itd Na sam koniec jeszcze uszkodził się klawisz "eject" i wyskakuje przy zamykaniu kieszeni... Oczywiście ma też swoje plusy. Dźwiękowo niczego sobie, pełna, manualna kalibracja taśmy, dwa wyświetlacze i pionowe wskaźniki - miło popatrzeć Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1
Admin sherlock Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Admin Opublikowano 18 Lutego 2018 Zobacz Jakubie jak ja naprawiłem taki ułamany bolec w kieszeni Kenwood'a : Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
Instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
1 reakcja
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez sherlock,
Instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.