Admin sherlock Opublikowano 6 Lipca 2018 Admin Opublikowano 6 Lipca 2018 Jak co roku w Świdnicy zorganizowana została wystawa prezentująca wyroby rodzimego przemysłu elektronicznego z epoki PRL'u. Jako, że byłem przejazdem w tym piastowskim mieście wstąpiłem, zobaczyłem i uwieczniłem. Niestety nie na tradycyjnej kliszy fotograficznej a na owoczesnej karcie pamięci nad czym niezmiernie ubolewam (ale za to wyszło szybko i tanio). Generalnie najwięcej było sprzętu audio, ale trafiły się takie dodatki jak sprzęt warsztatowy, kolorofony, konsole do gier i projektor filmowy. 1
audiotone Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Andrzeju "wincyj" zdjęć proszę , jeśli to możliwe
Admin sherlock Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Admin Opublikowano 6 Lipca 2018 A myślałem, że nikogo ta wystawa nie interesuje Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.