chorazy3 Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 Aiwa HS-PC202MIII Walkmana kupiłem nowego (~130 euro już z wysyłką), w nieotwieranym opakowaniu, z instrukcją obsługi, oryginalnymi słuchawkami Aiwa HP-M16 (podobno świetnie gra z Koss Porta Pro), na Ebayu (użytkownik musitonforu z Niemiec, sprawdzony, jest o nim i tym odtwarzaczu wątek na Tapeheads). Dostałem też kasetę chromową jako gratis. Rolki dociskowe, capstany, głowica i cała reszta jak z fabryki. Po włożeniu 2 x AAA wszystko działa jak należy, pięknie odtwarza. Fajne uczucie po tylu (~30) latach mieć nowego, pachnącego walkmana. Z tego co sprawdziłem wciąż są dostępne. Dane techniczne : 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiotone Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 Troszkę poprawiłem wygląd i jest dobrze. Swoją drogą bardzo fajny odtwarzacz. W tych danych technicznych nie ma wcale danych dotyczących pasma i szumów itp...dziwne Gratuluje zakupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts