Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nie znalazłem żadnego info na temat tego selektora. Mojego egzemplarza używałem  tylko do audio. Posiada on 5 wejść a wyjść audio oraz wideo. W tym jedno na panelu frontowym. Umożliwia to nagrywanie sygnału wchodzącego do kilku urządzeń naraz. Nie wiem czy kiedykolwiek selektor był w 100% sprawny gdyż np. przełącznik "output mode" nic nie zmieniał w jego działaniu.   Niestety teraz urządzenie uległo awarii. Jestem wręcz rozgoryczony bowiem nie sądziłem że coś może się w takim urządzeniu popsuć. A jednak. :(  Dźwięk słychać dobrze tylko z wejścia nr.3. Na pozostałych słychać tylko lewy kanał. Dźwięk z wejścia nr.3 słychać nawet gdy selektor jest ustawiony n p. na wejście nr.1 ,2,itd.  Pojęcia nie mam co się mogło stać. W momencie awarii dźwięk akurat szedł przez wejście nr.3 Kupiłem ten sprzęt ze względu na ilość wejść ,fakt że jest cyfrowy(możliwość sterowania pilotem) oraz budowę. Można go "wmontować" w sprzęt audio ze względu na jego szerokość i długość ,która jest zbliżona do odtwarzacz CD,decków czy wzmacniaczy. Ale to chyba mój ostatni taki zakup. W sektorach analogowych chyba nic się nie psuje-inaczej niż tu.  Zatem polecam go komuś kto w razie czego jest gotowy bawić się z lutownica i wymianą części(podejrzewam  że coś jest spaliło). Ja do majsterkowiczów nie należę.     

IMG_4524a.JPG.84a7da174ebc3c9a3e08071468eae95b.JPG

• Răspunsuri 20
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• MUsher

8

• sherlock

7

• audiotone

3

• artekk

2

Cele mai bune postere din acest subiect

Imagini postate

• Admin
Postat
1 godzinę temu, MUsher napisał:

np. przełącznik "output mode" nic nie zmieniał w jego działaniu.  

"Output mode' ... a jak wygląda output tego urządzenia? "Bebechy" też chętnie byśmy zobaczyli ;)

Postat

Proszę bardzo :)  (Przepraszam jeżeli coś się zle wrzuci,i będzie nieczytelne)

IMG_4523a.JPG.09eeb10714d782c495302eddcdb8e0d5.JPGIMG_4515.JPG.a8fe1ee6933acd4a974ad1694664d54e.JPGIMG_4514.JPG v500.JPG

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.