Admin sherlock Postat August 25, 2018 Admin Postat August 25, 2018 Grundig Fine Arts CT-905 Kolejny "gruźlik" z mojej kolekcji. Zakup od niby wiarygodnego sprzedawcy. Już raz przekonałem się, że nie do końca tak z nim jest jak pisze się w rożnych miejscach. Paski wyglądały na stare, aczkolwiek w dobrej kondycji były. Tor przesuwy taśmy nie był czyszczony. Po zdjęciu dolnej pokrywy ukazało się kilka "niespodzianek" ale o tym później. Generalnie deck sprawny: odtwarza, nagrywa. Jednakże przejdzie serwis bo takowego nie doświadczył. Na płytkach sporo elementów dobrej jakości. Ułożenie elementów przemyślane. Mało jest tak nielubianych przez Wojtka kabli Ale za to znalazły się nielubiane przeze m nie klucze 4066 2 2
audiotone Postat August 25, 2018 Postat August 25, 2018 Mechanika Alpsa, ładne kondy i całość sprawia dobre ważnie . "Trafeczko" troszkę małe... jak na tak rozbudowana konstrukcję. Jedyny minus tego magnetofonu to brak generatorów, wtedy byłby już bardzo ładny . A tak jest tylko ładny. Ale i tak mi się podoba.
artekk Postat August 25, 2018 Postat August 25, 2018 Mam taki magnetofon od dwóch lat. Gra nawet fajnie, wygląda zacnie, szczególnie wskaźniki robią robotę. Niestety tor przesuwu taśmy kuleje po regulacjach jednego takiego "serwisanta". Gołym okiem widać, że głowica patrzy w kosmos. Coś nie mam weny, by zabrać się za niego i poprawić.
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de sherlock,
Instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de Mizyn,
wkładka do testowej CD
Recomandat de sherlock
1 reacție
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum