siwy Postat August 29, 2018 Postat August 29, 2018 SONY TA-F770ES Przyjechał do mnie dzięki uprzejmości kolegi, w niektórych kręgach owiany legendą jako HI END i chyba jest w tym dużo prawdy, na pewno są lepsze, ale to też indywidualne upodobania, po kilku godzinach odsłuchu podoba mi się , dźwięk ciepły, szeroka scena, nie ma potrzeby regulacj tonami wysokimi i niskimi, nic się nie zlewa, można go rzeczywiście słuchać godzinami bez zmęczenia. Wyjście gramofonowe bardzo fajne, stan sklepowy, do środka niestety nie zajrzę Kawał ciężkiego i dobrze brzmiącego klamota Dane Techniczne Moc wyjściowa: 90 watów na kanał przy 8 Ω (stereo) Pasmo przenoszenia: od 2 Hz do 200 kHz Całkowite zniekształcenie harmoniczne: 0,003% Współczynnik tłumienia: 100 Czułość wejścia: 0,17 mV (MC), 2,5 mV (MM), 150 mV (linia) Stosunek sygnału do szumu: 77dB (MC), 93dB (MM), 105dB (linia) Wyjście: 150mV (linia) Wymiary: 470 x 165 x 435 mm Waga: 21,3 kg Akcesoria: pilot zdalnego sterowania RM-S703 Rok: 1991 Cena: 600 GBP (1991) 2 1
audiotone Postat August 29, 2018 Postat August 29, 2018 Jak dla mnie git. Nigdy nie miałem tych soniaków z tej serii, ale jak widzę takie coś to serce się raduje : Zdjęcia zapożyczone z netu.
siwy Postat August 29, 2018 Autor Postat August 29, 2018 Nie wszystko jest w nim dla mnie oh i ah, jeśli chodzi o bas, to Pioneerowi SA 800 do pięt nie dorasta, chyba, że ja jestem jakiś inny ale trzeba przyznać, że Sony robi wrażenie konstrukcyjnie i dzwiękowo. Czy bym go kupił, tak, z miłą chęcią, ale nie za te pieniądze, co za niego wołają.
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum