siwy Postat August 29, 2018 Postat August 29, 2018 TECHNICS RS-TR265 Przytuliłem go za równowartość dziesięciu piw właściwie, jako przewijarkę do kaset, stan bardzo ładny, w środku czyściutki, aż dziwne, ale nie jest tak pięknie, jeśli chodzi o sprawność. Obie kieszenie przewijają w obu kierunkach, paski są i to w dobrym stanie, ale odtwarzanie kaset nie działa w obu kieszeniach w prawo, rolki ruszą i zaraz się zatrzymują, autorewers działa i w lewo gra oraz odtwarza , cały tor do czyszczenia, zajrzałem do środka z myślą, że może jest coś nie tak z zębatkami, ale wyglądają na całe, może to przypadłość opisywana już na forum, czyli pęknięte osadzenie kół zębatych na osiach, jeśli dobrze pamiętam, ale we dwóch kieszeniach ? mechanizmy podnoszenia działają, mam nadzieję, że dobrze to opisałem. 3 1
audiotone Postat August 29, 2018 Postat August 29, 2018 I jest "ON" hm... Miałem 265 sobie kupić, ale padło na 555 ten model wyższy (którego także miałem w latach 90-tych, ale 265 był u mnie pierwszy) , jako pamiątkę z zamierzchłych czasów. 15 minut temu, siwy napisał: ale odtwarzanie kaset nie działa w obu kieszeniach w prawo, rolki ruszą i zaraz się zatrzymują, autorewers działa i w lewo gra oraz odtwarza , Czyli jakby odtwarza tylko drugą stroną tak bo tak rozumiem "lewo" ? I do tego oba mechanizmy mają tę sama przypadłość ?
siwy Postat August 29, 2018 Autor Postat August 29, 2018 Tak dokładnie Wojtku, na początku wogóle wariował w obie strony, ale teraz tylko w prawo oba mechanizmy się nie kręcą
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum