Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

TECHNICS RS-TR265

20180829_113014.jpg

Przytuliłem go za równowartość dziesięciu piw ? właściwie, jako przewijarkę do kaset, stan bardzo ładny, w środku czyściutki, aż dziwne, ale nie jest tak pięknie, jeśli chodzi o sprawność. Obie kieszenie przewijają w obu kierunkach, paski są i to w dobrym stanie, ale odtwarzanie kaset nie działa w obu kieszeniach w prawo, rolki ruszą i zaraz się zatrzymują,  autorewers działa i w lewo gra oraz odtwarza ?, cały tor do czyszczenia, zajrzałem do środka z myślą, że może jest coś nie tak z zębatkami, ale wyglądają na całe, może to przypadłość opisywana już na forum, czyli pęknięte osadzenie kół zębatych na osiach, jeśli dobrze pamiętam, ale we dwóch kieszeniach ? ? mechanizmy podnoszenia działają, mam nadzieję, że dobrze to opisałem.

20180829_211244.jpg  20180829_211630.jpg

20180829_195217.jpg  20180829_195159.jpg  20180829_195209.jpg  20180829_195232.jpg

• Super (+1 pts) 3
  • +1 1
Postat

I jest "ON" hm... Miałem 265 sobie kupić, ale padło na 555 ten model wyższy (którego także miałem w latach 90-tych, ale 265 był u mnie pierwszy) , jako pamiątkę z zamierzchłych czasów.

15 minut temu, siwy napisał:

ale odtwarzanie kaset nie działa w obu kieszeniach w prawo, rolki ruszą i zaraz się zatrzymują,  autorewers działa i w lewo gra oraz odtwarza ?,

Czyli jakby odtwarza tylko drugą stroną tak bo tak rozumiem "lewo" ? I do tego oba mechanizmy mają tę sama przypadłość ?

Postat

Tak dokładnie Wojtku, na początku wogóle wariował w obie strony, ale teraz tylko w prawo oba mechanizmy się nie kręcą ?

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.