siwy Postat August 31, 2018 Share Postat August 31, 2018 Przytargałem taki oto wynalazek i sam nie wiem co z tym fantem zrobić stan wizualny dobry, w środku, kurz, trochę tłusto, wygląda na cały i nie ruszany, od dziesięciu lat nikt go nie ruszał, z tego co wyczytałem, monofoniczny, używany głównie do nagrywania z mikrofonu, jeśli się mylę, wyprostujcie, dużo zdjęć, żeby go trochę pooglądać, brak pokrywy Dane Techniczne System śledzenia: 2 lub 4-torowy, jednokanałowy, monofoniczny Głowice: 1 x nagrywanie / odtwarzanie, 1 x kasowanie Silnik: 2-biegunowy asynchroniczny Rozmiar rolki: do 7-calowego bębna Prędkość taśmy: 1 7 / 8 3 3 / 4 ips Drżenie i trzepotanie 0,15% (3- 3 / 4 IPS) Zakres częstotliwości: 30Hz do 13kHz (3 3 / 4 IPS) Stosunek sygnału do szumu: 57 dB Wejście: 100 mV (linia), 0,1 mV (mikrofon) Wyjście: 0,75 V (linia) Moc wyjściowa: 10 watów Półprzewodniki: 20 x tranzystory Wymiary: 15 x 11-13 / 16 x 6-3 / 4 cala Waga: 18.8 kg Wykończenie: teak, drzewo różane Rok: 1970 1 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Admin sherlock Postat Septembrie 1, 2018 Admin Share Postat Septembrie 1, 2018 Również nie wiedziałbym co z tym fantem zrobić. Żeby chociaż był stereofoniczny ... . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
audiotone Postat Septembrie 2, 2018 Share Postat Septembrie 2, 2018 Jest bardzo ładny wręcz wybitny w swej prostocie... dwie szpulki i mostek. Sprawiłem nasze odpowiedniki czyli licencjonowane Grundigowe ZK120 i ZK140 są bardziej uboższe parametrami... akustycznymi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Postat de ke_raj,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum