Vintage Audio-Maniak Postat Septembrie 7, 2018 Postat Septembrie 7, 2018 Witam Posiadam kombajn muzyczny WEGA 3202L z wbudowanym gramofonem firmy Dual 1210. Ten oto kultowy kombajn został wyprodukowany w Hamburgu,w roku 1970. I mam bardzo,bardzo,ale to bardzo poważny problem z nim, otóż z wiekiem lat jedno z gniazd 2 din rozleciało mi się, i duchowo jestem przygnębiony od paru lat, bo nie mam pojęcia jak to naprawić a bardzo uwielbiałem słuchać na nim płyt i radyjka też Poza tym problem też jest drugi, ponieważ też mi się zepsuła ta część, na której zwykle są kabelki od ramienia i te sygnałowe. Czy da się to naprawić? Mam nadzieję,że Pomożecie,Doradzicie mi w tej sprawie. Ps.Te zdjęcia są przykładowe z grafiki Google Pozdrawiam
audiotone Postat Septembrie 7, 2018 Postat Septembrie 7, 2018 Dieter co do gniazd DIN to zrób zdjęcie jak wygląda to uszkodzenie u Ciebie. Bo może trzeb by tylko stare wylutować i wlutować nowe... Podobnie z "kostką-mostkiem" z przejścia z plecionki sygnałowej która idzie od wkładki i łączy się z ekranowanym kablem . Tutaj także foto by się zdało byśmy mogli zobaczyć gdzie lezy problem.
Vintage Audio-Maniak Postat Octombrie 19, 2018 Autor Postat Octombrie 19, 2018 Jeżeli chodzi o tą część gdzie są podłączone przewody od od ramienia i te sygnałowe, to tam mi się rozpadły te plastikowe boczki,co blokują,aby nic tam się nie ruszało,co podkreśliłem czarnym kolorem. Dla przykładu użyłem te zdjęcie co powyżej :D A zdjęcie z gniazdem od kolumn zrobię jeszcze dzisiaj :) Ale wracając do tych boczków,to jest jakiś sposób by dorobić coś podobnego? Przyznam się szczerze,że myślałem o kupnie w miarę dobrego duala z tej serii i przemienić, i zostałby tylko problem z gniazdami Speaker,ale to tylko taka myśl
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum