Sari la conținut

Denon PMA 860

Postări Recomandate

Postat

Panowie,

Ja znowu z zapytaniem, czy ktoś miał(ma) wspomniany w temacie wzmacniacz? Różne o nim są opinie, większość dobrych. Szukam Denona , bo jak być może niektórzy pamiętają, mam decka DENON i pasowałby. Z PMA 900V nie wyszło, a znalazłem w sprzedaży PMA 860 za 400zł, w komplecie z kolumnami Heco Superior 830 za 950zł. Będzie to w ogóle razem grało??? Mało znalazłem informacji o tych kolumnach.

Czekam na zdjęcia środka wzmacniacza, żebym wiedział czy warto po to jechać - pewnie jak mi razem zagrają to wezmę wszystko - pod warunkiem, że we wzmacniaczu nie grzebano.

Co do wyboru wzmacniacza - zdecydowałem na razie nie przepłacać i stopniowo(na własnych uszach) się rozwijać. Jest(będzie) to mój pierwszy wzmacniacz i dla tego mam wątpliwości i postanowiłem znów zasięgnąć Waszej rady.

W planach będą kolejne zakupy: CD - myślę o DENON DCD 1290, Gramofon - DP 35-37F

pozdrOOwka

• Răspunsuri 6
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• sherlock

3

• Ufolew

3

• audiotone

1

Cele mai bune postere din acest subiect

Imagini postate

Postat

Wstawiam zdjęcie płytki wzmacniacza, czy taka plama pod kondziorami to poważna sprawa, ile może kosztować wymiana takich kondensatorów?

IMG_20180913_211223.jpg

pozdrOOwka

• Admin
Postat

Bardziej by interesowała nas fotka drugiej strony. Nie wiem co to może być za plama:  czy wylany elektrolit, czy ktoś czyścił to miejsce z kurzu i dlaczego to robił.  Wymiana kondensatorów to jeden koszt a drugi to może być koszt naprawy szkód, które wyrządzi/dził elektrolit.

Please register to see more content.

• Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.