flyingcircus Postat Septembrie 14, 2018 Postat Septembrie 14, 2018 Sony TA-F45Stereo Integrated Amplifier (1981)https://www.hifiengine.com/manual_library/sony/ta-f45.shtml Specifications Power output: 50 watts per channel into 8Ω (stereo) Frequency response: 5Hz to 70kHz Total harmonic distortion: 0.008% Damping factor: 50 Input sensitivity: 0.17mV (MC), 2.5mV (MM), 150mV (line) Signal to noise ratio: 75dB (MC), 90dB (MM), 104dB (line) Output: 150mV (line) Speaker load impedance: 8Ω to 16Ω Dimensions: 430 x 80 x 335mm Weight: 4.4kg Brakowało mi jakiegos wzmacniacza do magnetofonow w podobnym stylu. Wybór padł na ta-f45, ze względu na cenę. Wymienilem uszkodzone zarowki na ledy i muszę jeszcze potestowac. 3
siwy Postat Septembrie 14, 2018 Postat Septembrie 14, 2018 Powinieneś być z niego zadowolony, te niepozorne Soniaki z tamtych lat grają bardzo fajnym dźwiękiem, miałem kiedyś podobnego tylko nie pamiętam modelu i żałuję, że go oddałem, fakt był w nieciekawym stanie wizualnym i był u mnie w zastępstwie, bo lampa, którą wtedy miałem była tuningowana.
Admin sherlock Postat Septembrie 14, 2018 Admin Postat Septembrie 14, 2018 Widać, że ma możliwość obsługi nie tylko wkładek MM ale i MC. Sprawdzałeś już jak sobie radzi przedwzmacniacz gramofonowy?
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum