audiotone Postat Septembrie 18, 2018 Postat Septembrie 18, 2018 Yamaha KX-W952 KX-W952 Yamah-y to bodajże jedna z najbardziej rozbudowanych koparek które w ogóle wyprodukowano. Kupiona zupełnie przypadkiem jako nietestowana i uszkodzona. Ogólny zamysł był taki żeby wreszcie coś znaleźć za RS-TR555, ale żeby było choć porównywalnie dźwiękowo... Stan zewnętrzny oceniam na 3 z minusem (brudas i obdrapaniec), ale technicznie hm..... ale o tym potem. Na końcu kabla sieciowego nie było wtyczki, po założeniu na próbę wtyczki magnetofon ożył. Wszystkie funkcje dotyczące odtwarzania w obu kieszeniach sprawne. Nagrywania jeszcze nie sprawdzałem. A co do stanu mechaniki i elementów gumiastych to prawa kieszeń czyli Nr.2 po jej otwarciu widzimy prawdopodobnie dziewicze rolki i głowice. Podobnie jest w lewej kieszeni Nr.1 ale w niej na pewno było więcej odtwarzane w jednym kierunku bo prawa rolka jest bardziej zabrudzona, zaś lewa rolka hm...może ujrzała kilkadziesiąt taśm może nie. Więc mogę domniemywać że magnetofon był bardzo ale to bardzo mało użytkowany. Jak w weekend znajdę czas to zrobię zdjęcia toru przesuwu taśmy. Znalazłem tylko cenę w dniu premiery ( 1,236.00 DM ) i model pilota ( VL 04820 ) do niej . Dane techniczne : Pilot: Poniżej zdjęcia posiadanego egzemplarza 2
Admin sherlock Postat Septembrie 19, 2018 Admin Postat Septembrie 19, 2018 7 godzin temu, audiotone napisał: Stan zewnętrzny oceniam na 3 z minusem (brudas i obdrapaniec), Najlepiej czyścić pianką do monitorów albo odtłuszczaczem Meglio
Radmar Postat Septembrie 19, 2018 Postat Septembrie 19, 2018 Wojtek, idziesz w kopiarki teraz? Podoba mi się ten taki surowy, prosty design.
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
user manual / instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum