flyingcircus Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 Sony TC-135SD Stereo Cassette Deck (1975-76) https://www.hifiengine.com/manual_library/sony/tc-135sd.shtml Specifications: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: DC servomotor Tape Type: type I, CrO2, FeCr Noise Reduction: B Frequency Response: 30Hz to 15kHz (Cr02 tape) Signal to Noise Ratio: 58dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.2% Total Harmonic Distortion: 1.7% Input: 60mV (line), 0.2mV (mic) Output: 0.435V (line) Semiconductors: 18 x transistors, 11 x diodes, 2 x IC Dimensions: 423 x 117 x 268mm Weight: 3.75kg Year: 1975 Ten magnetofon trochę przeleżał w szafce zanim nadeszła jego kolej. Oczywiście kupiony jako niesprawny z opisem "nagle przestał działać". Jak juz widze cos takiego i cena groszowa to nie sposób sie pokusić. Wymiana 3 bezpieczników i gra. Mialem zdjęcia środka jak rozbierałem, ale nie mogę teraz znaleźć. 3
Admin sherlock Postat Septembrie 21, 2018 Admin Postat Septembrie 21, 2018 38 minut temu, flyingcircus napisał: Oczywiście kupiony jako niesprawny z opisem "nagle przestał działać". Jak juz widze cos takiego i cena groszowa to nie sposób sie pokusić. Też tak mam, ale kilka razy trafiło się na niezłego "zonk'a". Cóż, ... " no risk no fun". A jak to gra?
flyingcircus Postat Septembrie 21, 2018 Autor Postat Septembrie 21, 2018 Jak na cos z tej ery to chyba dobrze. Grzebalem w nim w pracy, a tutaj nie mam kolumn, tylko poprzez sluchawki to nie do konca mozna powiedziec cos o dzwieku.
Postări Recomandate
Postat de ke_raj,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum