Moderator Jakub K Opublikowano 22 Września 2018 Moderator Opublikowano 22 Września 2018 Technics SA-EX140 Amplituner okazyjnie kupiłem jako sprawny, ale nie wytrzymałbym gdybym nie zajrzał do środka. Tym bardziej, że wyświetlacz coś jakby słabo świecił. I tu widok jaki zastałem przerósł moje oczekiwania. Tak zasyfiałego sprzętu w środku chyba nie miałem. Jest to pewnie po części zasługa wiatraczka, który chłodzi amplituner i zaciąga wszelkie fruwające nieczystości. Myślę też, że wzmacniacz był używany z dość wysokim wzmocnieniem ponieważ wówczas wiatraczek wchodzi na wyższe obroty. No cóż nie pozostało mi nic innego jak rozebrać go w drobny mak. Amplituner gra przyzwoicie, nie jest to jakiś szczyt możliwości technicznych, wiadomo końcówka na hybrydach, raczej budżetowa konstrukcja. No i teraz przynajmniej jest lżejszy, czyściutki i żywiej świeci 3
Admin sherlock Opublikowano 22 Września 2018 Admin Opublikowano 22 Września 2018 Co ja ty widzę? "Bestial devastation"? 1
Moderator Jakub K Opublikowano 22 Września 2018 Autor Moderator Opublikowano 22 Września 2018 No inaczej się nie dało Ale Technicsy są w miarę przyjemne w rozkładaniu i składaniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Jakub K,
Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Instrukcja użytkownika i serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
1 reakcja
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.