G.Moderator Jakub K Postat Septembrie 22, 2018 G.Moderator Postat Septembrie 22, 2018 Technics SA-EX140 Amplituner okazyjnie kupiłem jako sprawny, ale nie wytrzymałbym gdybym nie zajrzał do środka. Tym bardziej, że wyświetlacz coś jakby słabo świecił. I tu widok jaki zastałem przerósł moje oczekiwania. Tak zasyfiałego sprzętu w środku chyba nie miałem. Jest to pewnie po części zasługa wiatraczka, który chłodzi amplituner i zaciąga wszelkie fruwające nieczystości. Myślę też, że wzmacniacz był używany z dość wysokim wzmocnieniem ponieważ wówczas wiatraczek wchodzi na wyższe obroty. No cóż nie pozostało mi nic innego jak rozebrać go w drobny mak. Amplituner gra przyzwoicie, nie jest to jakiś szczyt możliwości technicznych, wiadomo końcówka na hybrydach, raczej budżetowa konstrukcja. No i teraz przynajmniej jest lżejszy, czyściutki i żywiej świeci 3
Admin sherlock Postat Septembrie 22, 2018 Admin Postat Septembrie 22, 2018 Co ja ty widzę? "Bestial devastation"? 1
G.Moderator Jakub K Postat Septembrie 22, 2018 Autor G.Moderator Postat Septembrie 22, 2018 No inaczej się nie dało Ale Technicsy są w miarę przyjemne w rozkładaniu i składaniu.
Postări Recomandate
Postat de Jakub K,
Instrukcja użytkownika i serwisowa
Recomandat de sherlock
1 reacție
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum