Moderator cassette Jakub K Posted September 22, 2018 Moderator cassette Share Posted September 22, 2018 Technics SA-EX140 Amplituner okazyjnie kupiłem jako sprawny, ale nie wytrzymałbym gdybym nie zajrzał do środka. Tym bardziej, że wyświetlacz coś jakby słabo świecił. I tu widok jaki zastałem przerósł moje oczekiwania. Tak zasyfiałego sprzętu w środku chyba nie miałem. Jest to pewnie po części zasługa wiatraczka, który chłodzi amplituner i zaciąga wszelkie fruwające nieczystości. Myślę też, że wzmacniacz był używany z dość wysokim wzmocnieniem ponieważ wówczas wiatraczek wchodzi na wyższe obroty. No cóż nie pozostało mi nic innego jak rozebrać go w drobny mak. Amplituner gra przyzwoicie, nie jest to jakiś szczyt możliwości technicznych, wiadomo końcówka na hybrydach, raczej budżetowa konstrukcja. No i teraz przynajmniej jest lżejszy, czyściutki i żywiej świeci 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin sherlock Posted September 22, 2018 Admin Share Posted September 22, 2018 Co ja ty widzę? "Bestial devastation"? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Jakub K,
Instrukcja użytkownika i serwisowa
Recommended by sherlock
1 reaction
Go to this post