czarek123 Postat Septembrie 30, 2018 Postat Septembrie 30, 2018 Technics SU-V300 Witam . Z racji tego, że kupiłem jakiś czas temu cały segment Technicsa tylko dla magnetofonu który już działa dłuższy czas przyszła kolej na kolejne klocki. Wzmacniacz działa jest sprawny ale przez kilka lat nazbierało się w nim trochę kurzu więc w wolnej chwili mogłem zabrać się za czyszczenie całości i konserwacji przełączników i potencjometrów. 300 to najniższy model z rodziny Technicsa ma małą moc coś koło 27 w przy 8 ohm. Jest to mój rezerwowy wzmacniacz do cichego słuchania w drugim pokoju, szczytem marzeń nie jest ale co plumkania wystarcza. Specyfikacja : Power output: 27 watts per channel into 8Ω (stereo) Frequency response: 20Hz to 20kHz Total harmonic distortion: 0.2% Damping factor: 60 Input sensitivity: 2.5mV (MM), 150mV (line) Signal to noise ratio: 76dB (MM), 90dB (line) Channel separation: 50dB (line) Output: 150mV (line) Speaker load impedance: 4Ω to 16Ω Dimensions: 430 x 125 x 310mm Weight: 5.4kg Kilka fotek wnętrza : 4
czarek123 Postat Septembrie 30, 2018 Autor Postat Septembrie 30, 2018 I jeszcze kilka fotek po skończeniu pracy : 1
audiotone Postat Septembrie 30, 2018 Postat Septembrie 30, 2018 Troszkę poprawiłem teraz jest dobrze Zawsze dobrze jest mieć coś w rezerwie , w razie "W" . Ja niestety swoich Soniaków sie pozbyłem TA-F440E i TA-F540E poszły do brata do polszy. I jakby coś się uszkodziło z głównym wzmakiem w salonie to musiałbym wtargać Aiwę AA 8700 z sypialni.
Postări Recomandate
Postat de bilcor,
service manual / instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum