siwy Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Na prośbę Marka delikatny opis gramofonu Pioneera PL 50L II. Nie miałem okazji go posłuchać, ale ponoć brzmi rewelacyjnie, wygląda zabójczo, jest na serwisie u znajomego, po przyjeździe prosto z Japonii. Dane techniczne, które znalazłem są od PL 50L bez II. Będzie do sprzedania, ale cena zaporowa jak dla mnie , nie wiem czemu, bo widziałem je na aukcjach w dużej rozbieżności cenowej, od 3000 do nawet 12000 zł, może ten model jest dużo lepszy od poprzednika bez II. Pierwsze zdjęcie zapożyczone z internetu, bo był już częściowo rozebrany. Dane Techniczne Drive: direct drive Motor: dc servo Platter: 310mm diecast aluminium Speeds: 33 and 45rpm Wow and flutter: 0.023% wrms Rumble: 82dB Tonearm: static balance, carbon graphite wands Effective length: 250mm Overhang: 12mm Dimensions: 490 x 190 x 401mm Weight: 14.6kg 1 1
Admin sherlock Opublikowano 11 Października 2018 Admin Opublikowano 11 Października 2018 Dane techniczne zmieniłem na te w j. angielskim. Z translatora wychodzą takie kwiatki jak: różdżki z grafitu węglowego , zwis etc Tak w ogóle to piękna maszyna.
siwy Opublikowano 11 Października 2018 Autor Opublikowano 11 Października 2018 Jasne Andrzeju, w realu czapki z głów Panowie, stan idealny, znajomy boi się go dotykać, żeby czegoś nie uszkodzić, najlepiej w bialych rękawiczkach
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.