rutkose Postat Octombrie 16, 2018 Postat Octombrie 16, 2018 Jako, że jestem fanem marki Technics pozwolę sobie zaprezentować kolegom zdjęcia pokazujące różnice pomiędzy topowym SL-2000 oraz znakomitym (moim zdaniem) SL-PS7. Zdjęcia pochodzą z mojej kolekcji. Co mnie drazni? Wpadli na pomysł wsadzenia XLR'ow, który ŻADEN europejski wzmacniacz/przedwzmacniacz Technics'a nie posiada. Po co to więc? Zachęta by skorzystać z innych marek? Czy może by pokać możliwości podłączenia, gdyby kupujący był japończykiem? Dziwne posunięcie... 1
audiotone Postat Octombrie 16, 2018 Postat Octombrie 16, 2018 Technics SU-VX800 posiadał wejście zbalansowane, było to wejście bezpośrednie na końcówkę mocy. Wiem bo kiedyś naprawiałem taki model. A model SL-PS7 jest całkiem niezły z tego co wiem, tylko środku hula wiatr w porównaniu do SL-P2000. I koszty zakupu obydwu modeli były znacząco różne.
Admin sherlock Postat Octombrie 16, 2018 Admin Postat Octombrie 16, 2018 Niby "to tylko odtwarzacz CD" ale sekcja zasilania w droższym modelu zdecydowanie rozbudowana.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum