Precel_Makowy Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 Cześć. Proszę o przeniesienie do właściwego działu, jeśli to nie jest OK. Plinta do Hitachi PS-38. Klasyczny paździerz albo płyta wiórowa. Pomalowana farbami akrylowymi. Zachciało mi się okleiny w ładnym kolorze. Zmatowiłem farbę i próbowałem nalepić okleinę samoprzylepną meblową, ale poległem. Wyszło syfiasto. Stolarka to nie mój klimat, dlatego poszukuję osoby, której mógłbym zlecić oklejenie obudowy, góra i cztery boki, bez wycinania otworów, za pomocą forniru, okleiny lub czegoś, co będzie udawało drewno w ciemnym raczej kolorze. Osoby, która wykonywała takie prace na drewnianych podstawach gramofonów. Pozdrawiam.
Admin sherlock Postat Noiembrie 4, 2018 Admin Postat Noiembrie 4, 2018 Jedyną osobą, która mi przychodzi na myśl to Kasjel. Niestety jakoś nie mam z nim kontaktu. Mało go w sieci a na as nie odpisuje na PM. Mimo to spróbuję napisać w tej sprawie. 1
Precel_Makowy Postat Noiembrie 4, 2018 Autor Postat Noiembrie 4, 2018 Dzięki za info. Gdzieś chyba mam namiar mailowy do niego.
Postări Recomandate
Please register to see more content.