Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Gorąco i serdecznie polecam serię dokumentalną "Jak się robi muzykę rozrywkową" - jest po prostu nie-sa-mo-wi-ta!

https://www.planeteplus.pl/dokument-jak-sie-robi-muzyke-rozrywkowa_47233

Jest nadawana teraz w Planete+, jest także na cda ale niestety nie ma tam odcinka nr 7.

Teraz pytanie - czy ktoś ma dostęp do tego kanału i mógłby go nagrać i udostępnić potem w ramach dozwolonego użytku?

"Jak się robi muzykę rozrywkową, odc. 7 - Obraz i dźwięki" będzie nadawany w ten wtorek 20.11 o godzinie 17:00, czas trwania to 50 minut.

Ktoś, Coś, Może?

Był kiedyś taki temat ale obecnie nie mogę go odnaleźć - mam zapisany link ale jest nieaktywny, Kod błędu: 1S160/2: http://forum.stereo-hifi.com/topic=688.0;last_msg=11184/

Dlatego piszę tu - jeśli stary temat się odnajdzie to prośba o połączenie z nim.

• Admin
Postat

Numer tematu , który Macku wskazujesz to pochodzi jeszcze z numeracji starego oprogramowania. Po konwersji numery zmieniły się w niektórych przypadkach. Temat nr 688 jest tutaj,ale pewnie nie o niego chodzi. Jedyny temat z filmami jaki kojarzę to jest ten poniższy:

Postat

Tak - to ten 'zaginiony' temat :) .

Ten serial dokumentalny o którym napisałem z kasetami ma mało wspólnego więc chyba nie ma sensu łączyć.

Ale ponawiam prośbę - czy ktoś mógłby nagrać ten 7 odcinek plis...

... do wtorku blisko a mi kończą się koncepcje...

Nie chcę aby powtórzyła się historia z serialem 'Design' - przegapiłem odcinek o walkmanie i nigdzie, ale to nigdzie teraz nie można go znaleźć - czekam od paru lat na powtórkę w tv :-( ...

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.