ADAM Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 AIWA AD-F770 Nie widzę modelu to otwieram. To właściwie DECK w najlepszym stanie z moich wszystkich ponieważ kupiony ....nieużywany wogóle. Dopiero po jakimś czasie dotarło do mnie co kupiłem. Zaczarował mnie ten wyświetlacz i design chyba w niektórych forach określany jako "PARAPET". Młodszy brat ( drugi model od góry) po AD-F990 AD-F770 ma z unikalnych rozwiązań świetną automatyczną kalibrację oraz demagnetyzację głowicy przy każdym włączeniu. AD-F990 dodatkowo pamięć dla kilku ustawień Tu w towarzystwie na stanowisku do....nagrywania z FLACów i koncertów w DTS-HD Master z Blu Raya DENON ( flagowca) ze świetnymi wyjściami analogowymi kurcze nie wiem jak te miniatury ustawić...zaraz będzie opieprz ale staram się nie przekraczać wagi i kroję fotki IrfanWiev dane techniczne : Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 20Hz to 20kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 60dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.025% Total Harmonic Distortion: 1.3% Input: 50mV (line), 0.3mV (mic) Output: 0.41V (line) Semiconductors: 37 x IC, 91 x transistors, 87 x diodes, 19 x LED Dimensions: 420 x 110 x 280mm Weight: 5.5kg Year: 1983 4
siwy Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 Naciskasz edytuj po zapisaniu nowego postu, dwukrotnie klikasz na zdjęcie i wyskakuje okienko, gdzie możesz zmniejszyć zdjęcie i tak po kolei, myślę, że dobrze to napisałem 1
audiotone Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 1 godzinę temu, siwy napisał: Naciskasz edytuj po zapisaniu nowego postu, dwukrotnie klikasz na zdjęcie i wyskakuje okienko, gdzie możesz zmniejszyć zdjęcie i tak po kolei, myślę, że dobrze to napisałem bardzo dobrze i w okienku rozmiar (szerokość) tym pierwszym lewej wpisujesz 150 dla małego zdjęcia (miniatury) . Poczekam z edycją..... aż Ci się uda Wyjaśnione jest tutaj : http://forum.stereo-hifi.com/topic/923-jak-napisać-temat-z-prezentacją-sprzętu/ A Aiw-ka 770 bardzo ładna , gratuluję. 1
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de sherlock,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum