paluch. Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Zastanawiam się nad zakupem SA-TX50 (tylko cena mnie trzyma che,che) może ktoś miał możliwość posłuchania tego amplitunera ? Technics miałby pracować z kinem domowym i oczywiście w stereo ,tylko czy to gra w stereo . Ale zaraz mi się dostanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiotone Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Wiem, rozumiem, musi być Technics .... ale nie SA-TX50 który po postu nie gra wcale, ale to nawet trochę. Jeśli już to ma być ampli Technics-a to tylko Technics SA-AX7. Ten czyli AX7 nawet gra i ma dość pozytywne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch. Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 rozumiem Wojtku ,ale szkoda bo wizualnie wymiata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.