audiotone Postat Decembrie 3, 2018 Postat Decembrie 3, 2018 Jako że każdy z nas w jakimś stopniu boryka się z brakiem miejsca na swoje naprawy musimy organizować sobie miejsce pracy w najdziwniejszych warunkach (miejscach także). I tutaj w tym temacie będziemy mogli wymieniać swoje doświadczenia i projekty właśnie jeśli chodzi o warsztat i miejsce do napraw naszych pupili. Zapraszam do dyskusji i wyrażania swoich opinii. Na wstępie moich wypocin napisze kilka słów o "swoim warsztacie" (sypialni). Miejsca od zawsze mi brakowało (mieszkam w bloku). A że nie posiadam osobnego pomieszczenia na swoje harce z lutownicą to niedawno za aprobatą mojej ładniejszej połowy dostałem zielone światło na rozpoczęcie modernizacji sypialni.... A że mam urlop do przyszłego tygodnia to mogę coś popracować (także muszę wykonać remont mały łazienki w tym tygodniu). Ale jest, dziś od rana działałem z regałami i wygląda to jak poniżej. Nareszcie moje mierniki będą miały swoje miejsce a nie wszystko na kupie. Jeszcze muszę powiesić z powrotem TV i przytaszczyć komodę na sprzęt audio. Ale jest dużo lepiej. Tak to wyglądało jeszcze do niedawna: A tak prace trwały dziś i efekty poniżej : A to ostatnie zrobione minutę temu : Teraz i tak mam podłączony tylko komp. Musze teraz poprzeciągać zasilanie do mierników i wszystko poukładać tak jak ma być. Ustawić z powrotem szafkę na sprzęt i powiesić tv... I wtedy dopiero mogę powiedzieć że będzie git . Ale juz widzę że będzie zdecydowanie lepiej. Do pełni szczęści a pozostanie mi tylko wymiana blatu na biurku na większy o 10 cm głębszy i 15 cm szerszy. 2 3
siwy Postat Decembrie 3, 2018 Postat Decembrie 3, 2018 Same plusy z urlopu, a miał być wypoczynek, a tu znowu robota, ale będziesz miał dużo wygodniej Blat mogę Tobie odstąpić 250x60x4 cm kolorem będzie Ci pasował do sciany nad łóżkiem , pozostałość po biurku Córki leży sobie w boksie na rowery i sam nie wiem po co ? Na razie mogę zapomnieć o miejscu do grzebulebia przy sprzęcie, wszystko robię w pokoju dziennym na ławie i może jak w końcu urządze sypialnię po wyprowadzce Syna to znajdzie się dla mnie kawałek miejsca
Admin sherlock Postat Decembrie 3, 2018 Admin Postat Decembrie 3, 2018 Ciekawa konstrukcja tego regału. Można ustawić półki odpowiednio do wysokości ustawianego sprzętu. Jak z nośnością pojedynczej półki?
Postări Recomandate
Please register to see more content.