Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ADAM Opublikowano 10 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Grudnia 2018 Teac V-970 1987 - 1989 Maszynę na tą chwilę uznaję za szczęśliwy zakup. Cieszy oko i ucho. Jak wiadomo DBX za długo w TEACach nie zabawił. Tu jest ale też nie korzystam. Sprawdziłem - działa . Wszystko zresztą działa w nim wyśmienicie. Lubie jego system kalibracji. Dżwięk potrafi czarować i angażuje. Mikrodetale, przestrzeń i dobre różnicowanie instrumentów sprawiają że chce się go słuchać i słuchać. Saksofony gra jak lubię. A bas ma nie tak rozłożysty jak późniejsze modele ( V-8030s) ale brakować mu go nie brakuje- co to to nie. On gra w sposób naprawdę zrównoważony. Nic tu nie przeważa. Mam wrażenie że za wiele ten sprzet od siebie nie dodaje i w połączeniu z neutralnym wzmakiem robi się bardzo miło. I ten wygląd końcówki lat 80-tych. Ja z tego okresu ten design we flagowcach bardzo lubię. Garść parametrów : Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan, 1 x aux Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, DBX Frequency Response: 20Hz to 21kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 92dB (DBX) Wow and Flutter: 0.025% Total Harmonic Distortion: 3% Input: 60mV (line) Output: 0.3V (line) Dimensions: 471 x 123.5 x 279.5mm Weight: 6.6kg Accessories: RC-311 remote control (nie mam niestety- ciężko o ten dodatek) Test/recenzja i trochę anatomii : http://zokiaudio.com/teac-v-970x-plastic-giant/?lang=en A tu jeszcze fotki mojego : Może znajdę dłuższą chwilę to nagram kalibrację. Tu tak na szybko nagrałem. 6
artekk Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Pozwoliłem sobie nieco poprawić ten artystyczny nieład, ale dobrze Tobie idzie Adamie Miałem kiedyś jego brata z reversem, model R-919X : Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
ADAM Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2018 Ja nie mam żadnego z reversem. to co mi dobrze idzie? Chyba że z TEACami bo to już 3 flagowiec.....;-) Ale rzeczywiście to jego brat. Nawet wspomniany w tym teście z linku. 30 dolców róznicy w cenie za....autorevers
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.