Acesta este un post popular. ADAM Postat Decembrie 10, 2018 Acesta este un post popular. Postat Decembrie 10, 2018 Teac V-970 1987 - 1989 Maszynę na tą chwilę uznaję za szczęśliwy zakup. Cieszy oko i ucho. Jak wiadomo DBX za długo w TEACach nie zabawił. Tu jest ale też nie korzystam. Sprawdziłem - działa . Wszystko zresztą działa w nim wyśmienicie. Lubie jego system kalibracji. Dżwięk potrafi czarować i angażuje. Mikrodetale, przestrzeń i dobre różnicowanie instrumentów sprawiają że chce się go słuchać i słuchać. Saksofony gra jak lubię. A bas ma nie tak rozłożysty jak późniejsze modele ( V-8030s) ale brakować mu go nie brakuje- co to to nie. On gra w sposób naprawdę zrównoważony. Nic tu nie przeważa. Mam wrażenie że za wiele ten sprzet od siebie nie dodaje i w połączeniu z neutralnym wzmakiem robi się bardzo miło. I ten wygląd końcówki lat 80-tych. Ja z tego okresu ten design we flagowcach bardzo lubię. Garść parametrów : Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan, 1 x aux Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, DBX Frequency Response: 20Hz to 21kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 92dB (DBX) Wow and Flutter: 0.025% Total Harmonic Distortion: 3% Input: 60mV (line) Output: 0.3V (line) Dimensions: 471 x 123.5 x 279.5mm Weight: 6.6kg Accessories: RC-311 remote control (nie mam niestety- ciężko o ten dodatek) Test/recenzja i trochę anatomii : http://zokiaudio.com/teac-v-970x-plastic-giant/?lang=en A tu jeszcze fotki mojego : Może znajdę dłuższą chwilę to nagram kalibrację. Tu tak na szybko nagrałem. 6
artekk Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Pozwoliłem sobie nieco poprawić ten artystyczny nieład, ale dobrze Tobie idzie Adamie Miałem kiedyś jego brata z reversem, model R-919X :
ADAM Postat Decembrie 10, 2018 Autor Postat Decembrie 10, 2018 Ja nie mam żadnego z reversem. to co mi dobrze idzie? Chyba że z TEACami bo to już 3 flagowiec.....;-) Ale rzeczywiście to jego brat. Nawet wspomniany w tym teście z linku. 30 dolców róznicy w cenie za....autorevers
Postări Recomandate
Postat de ke_raj,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum