sk-victor Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Właściwie jedynym powodem tego, że go kupiłem było to, że ktoś go sprzedawał. Myślę, że to wystarczający powód. Deck z 1996 roku w stanie jak wyjęty z pudełka. Na obudowie i na głowicy nie ma śladów używania. Konstrukcja dwugłowicowa, dwusilnikowa z kalibracją automatyczną plus ręczna korekta biasu. Dolby B,C i S. Deck skonstruowany już mocno oszczędnościowo ale mechanizm cichy, choć dosyć powolny. Dźwiękowo jeszcze nie wiem. HiFi Engine nie ma go w swojej bazie więc dane techniczne z jakiejś niemieckiej strony. Dolby S-Rauschunterdrückung; Dolby B/C-System; Dolby HX-Pro Bias-Feineinstellung Musiksuchlauf/Memory Stop MPX-Filter Synch. Aufnahmestart CD-Cassette Timer-Betrieb Infrarot-Empfänger Laufwerk: Einzel Bandsortenwahl: Automatisch Tonköpfe (Aufnahme/Wiedergabe): Kombi Lösch (Doppelspalt-Ferritkopf): 1 2 Motoren Gleichlaufschwankungen: 0,055% + 0,14% Spitzenwert Frequenzgang: 20 Hz - 19 kHz (25 Hz- 18 kHz + 3 dB) Geräuschspannungsabstand: über 77 dB Abmessungen B x H x T: 434 x 124 x 275 mm Gewicht: 5 kg 3
artekk Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Elektronika oszczędnościowo nie wygląda. Trochę gorzej prezentuje się mechanizm.
ArturP Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Nie rozumiem jednego punktu. DRM-600 na metalu ma 20kHz, a DRM-600s 19kHz?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.