sk-victor Postat Ianuarie 9, 2019 Postat Ianuarie 9, 2019 Właściwie jedynym powodem tego, że go kupiłem było to, że ktoś go sprzedawał. Myślę, że to wystarczający powód. Deck z 1996 roku w stanie jak wyjęty z pudełka. Na obudowie i na głowicy nie ma śladów używania. Konstrukcja dwugłowicowa, dwusilnikowa z kalibracją automatyczną plus ręczna korekta biasu. Dolby B,C i S. Deck skonstruowany już mocno oszczędnościowo ale mechanizm cichy, choć dosyć powolny. Dźwiękowo jeszcze nie wiem. HiFi Engine nie ma go w swojej bazie więc dane techniczne z jakiejś niemieckiej strony. Dolby S-Rauschunterdrückung; Dolby B/C-System; Dolby HX-Pro Bias-Feineinstellung Musiksuchlauf/Memory Stop MPX-Filter Synch. Aufnahmestart CD-Cassette Timer-Betrieb Infrarot-Empfänger Laufwerk: Einzel Bandsortenwahl: Automatisch Tonköpfe (Aufnahme/Wiedergabe): Kombi Lösch (Doppelspalt-Ferritkopf): 1 2 Motoren Gleichlaufschwankungen: 0,055% + 0,14% Spitzenwert Frequenzgang: 20 Hz - 19 kHz (25 Hz- 18 kHz + 3 dB) Geräuschspannungsabstand: über 77 dB Abmessungen B x H x T: 434 x 124 x 275 mm Gewicht: 5 kg 3
artekk Postat Ianuarie 9, 2019 Postat Ianuarie 9, 2019 Elektronika oszczędnościowo nie wygląda. Trochę gorzej prezentuje się mechanizm.
ArturP Postat Ianuarie 9, 2019 Postat Ianuarie 9, 2019 Nie rozumiem jednego punktu. DRM-600 na metalu ma 20kHz, a DRM-600s 19kHz?
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum