BRob Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Witam. Mam na imię Robert, trafiłem na Wasze forum z Winyl.net, szukałem pomocy w kwestii jednego z dwóch moich magnetofonów i jedna dobra dusza skierowała mnie do Was. Przez dużą część mojego życia, magnetofon był moim podstawowym źródłem dźwięku, latało się do znajomych, którzy mieli jakieś dojścia do winyli z zachodu i nagrywało się, czasami na kilka kaseciaków równocześnie. Ech, to były czasy. Ale wracając do tematu postu, jestem posiadaczem decka BASF D-6235, na który przypadkiem natknąłem się na znanym portalu aukcyjnym. Zobaczyłem go i od razu wiedziałem, że muszę go mieć. Taki impuls. Deck jest zbudowany bardzo solidnie, zdaję sobie sprawę , że to nie jest szczyt technologii, ale w porównaniu z młodszymi konstrukcjami, jest ciężki, cały metalowy i wypełniony elektroniką i mechaniką po brzegi. Poniżej zamieszczam kilka zdjęć mojego egzemplarza, nr seryjny 3155. I dane techniczne: W związku z tym , że to mój pierwszy post, proszę o łagodniejsze traktowanie. Sorry za jakość zdjęc. 5
Radmar Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Witaj Robert, Skorygowałem nieco wyświetlenie zdjęć, dla lepszej czytelności. Magnetofon bardzo zacny. Od impulsu się zaczyna, a potem to już nie można się magnetofonów doliczyć. Miłej lektury na forum.
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de BRob,
regulacja części elektrycznej
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum